Meer info

Hans Maertens

CEO Voka

Samen durven, vernieuwen en veroveren

Meer dan ooit staan ondernemers voor ongekende uitdagingen. Disruptie, digitalisering en internationalisering veranderen de regels van het spel. We kunnen deze uitdagingen onmogelijk alleen aan. Daarom moeten ondernemers meer inzetten op open innovatie en sterke samenwerkingsverbanden. Samen durven, vernieuwen en veroveren is dé strategie om ook morgen als ondernemers te excelleren in een competitieve en steeds sneller veranderende wereld. Tijdens zijn toespraak gaat Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder, dieper in op deze uitdagingen en het perspectief van de Vlaamse ondernemers.


Korte biographie :
1987-2003: De Financieel-Economische Tijd : Wetstraatjournalist, eindredacteur en coördinator bedrijfsberichtgeving, hoofdredacteur en algemeen directeur
2003 - 2006: Tijd NV : algemeen directeur Uitgeversbedrijf
2006 - 2010: Roularta Media Group: consultant Krant van West-Vlaanderen, directeur magazines en Kanaal Z
2010 - (heden): Voka: directeur -generaal
Juli 2015: Voka: gedelegeerd bestuurder

Hans Maertens wordt aangekondigd door Olivier de Wasseige.

Olivier de Wasseige behaalde een diploma in informatica (Universiteit van Namen) en bouwde zijn carrière uit in de IT-sector, met name bij IBM. In 1999 richtte hij zijn eigen web-bedrijf op en in 2010 stichtte hij het Internet Attitude fonds, dat investeert in startende bedrijven in de internetsector. Hij is coach bij VentureLab, een incubator voor student-ondernemers en geeft ook les aan UCL en verschillende hogescholen. In 2016 was hij lid van de Conseil wallon du Numérique en een jaar later volgde hij Vincent Reuter op als hoofd van de Union wallonne des Entreprises.

Deze conferentie zal doorgaan in het Nederlands.

Lunchconferentie

55,00€ Inclusief BTW Leden   145,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: