Meer info

Jean-Pierre Hansen & Thomas Dermine


«?CatCh?» - Groeimogelijkheden in de regio van Charleroi

Na de sluiting van de fabriek van Caterpillar in Gosselies, stelde de Waalse regering een groep deskundigen aan voor het definiëren van de groeimogelijkheden van de werkgelegenheid in de regio van Charleroi.
De groep experts, voorgezeten door Jean-Pierre Hansen, stelde samen een versnellingsplan op onder de naam ‘Catalyst for Charleroi (CatCh)’.

KORTE BIOGRAFIE
Burgerlijk ingenieur (ULg), licentiaat economische wetenschappen en doctor-ingenieur (Universiteit van Parijs).
Jean-Pierre Hansen stond gedurende twintig jaar aan het hoofd van verschillende grote Belgische en internationale energiebedrijven, en had ook de leiding over diverse openbare nutsbedrijven zoals o.a. Electrabel.
Hij is lid van de Koninklijke Academie van België en de Académie des Sciences Morales et Politiques in Parijs en doceert economie aan de Ecole Polytechnique (Parijs) en de UCL.

KORTE BIOGRAFIE
Thomas Dermine studeerde af in Business Engineering (Solvay) en Public administration (Harvard).
Hij is consultant voor McKinsey & Company en is gemachtigd om het werk van de deskundigengroep te leiden en op te volgen.
Thomas Dermine is verantwoordelijk voor het beheer van de ‘Delivery Unit’ van het Catch-plan, een team dat de verschillende strategieën van de deskundigengroep implementeert.

Debatlunch

55,00€ Inclusief BTW Leden

Share this Post: